ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙA CHRONOLOGISTE

ΣΕΙΡΑ CHRONOLOGISTE ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Mια εξαιρετική τελετουργία περιποίησης που αναδεικνύει τα μαλλιά και τους επιτρέπει να ανακτήσουν το θαύμα της νεότητας. οι Μιμητικές Πέρλες Χαβιαριού ενώνονται σε μία θεραπεία που δρα σαν θαυματουργό ελιξίριο για εκθαμβωτική μεταμόρφωση των μαλλιών.

Η Kérastase δημιούργησε μια προσωποποιημένη τελετουργία 3 Βημάτων: Λούσιμο, Περιποίηση και Διαμόρφωση με προσεκτικά σχεδιασμένες μεθόδους για όμορφα μαλλιά. Αυτά τα απλά βήματα συνιστούν μια περιποίηση μέσα στο κομμωτήριο, την οποία η γυναίκα μπορεί να επαναλάβει εύκολα και στο σπίτι με τα προϊόντα περιποίησης Kérastase.

Αυτή η θεραπεία αναγέννησης αναδεικνύει όλους τους τύπους μαλλιών, από το τριχωτό μέχρι τις άκρες των μαλλιών.
Μετά τη χρήση των Soin Gommage Rénovateur και Bain Revitalisant, η Crème de régénération και οι Μιμητικές Πέρλες Χαβιαριού ενώνονται σε μία θεραπεία που μεταμορφώνει τα μαλλιά ενώ το διακριτικό άρωμα του Parfum en Huile ολοκληρώνει αυτή τη μοναδική τελετουργία.
Αφεθείτε στην απόλαυση μιας μοναδικής εμπειρίας λουσίματος και extra massage (+hot stones massage) που ολοκληρώνεται με το έλαιο σε αυχένα, λαιμό και χέρια!

Το αισθησιακό και διακριτικό άρωμα του Parfum en Huile ολοκληρώνει αυτή τη μοναδική τελετουργία. Αφεθείτε στην απόλαυση μιας μοναδικής εμπειρίας λουσίματος και extra massage (+hot stones massage) που ολοκληρώνεται με το έλαιο σε αυχένα, λαιμό και χέρια!